Specialist in kappersopleidingspakketten

  Echt vakmanschap begint met een goede opleiding. Voor het kappersvak is dat niet anders. En bij een goede opleiding horen goede materialen. Maar de prijs van een kappersopleidingspakket is vaak een heikel punt. Voor uw studenten en daarmee ook voor uw opleiding. Sudac is echter van mening dat het allemaal een stuk goedkoper en makkelijker kan, zonder dat je ook maar enigszins op de kwaliteit van de materialen in hoeft te boeten.

  Waarom kiezen kappersopleidingen voor de opleidingspakketten van Sudac Hair & Beauty?
  Voor veel opleidingen is het regelen van de pakketten een behoorlijke zorg. Dat is helemaal niet nodig. Sudac heeft zich hierin gespecialiseerd. We nemen het gehele traject graag van je over en zorgen dat het soepel verloopt. Naast deskundig en praktijkgericht advies over de inhoud bieden wij jouw studenten als bijkomend voordeel ook de laagste prijs. Veel scholen kiezen er tegenwoordig voor om hun studenten rechtstreeks bij ons online te laten bestellen en (in termijnen) te laten betalen. Wij verzorgen voor uw opleiding de uitgebreide informatievoorziening, die al bij de intake van uw nieuwe studenten begint.

  Benieuwd hoeveel u aan tijd bespaart en uw studenten aan geld besparen?
  Een groot aantal tevreden kappersopleidingscentra ging u al voor, daar hebben we samen aanzienlijke besparingen kunnen realiseren. Een referentielijst sturen wij u op verzoek dan ook graag toe. Neem gerust contact op met Chantal op telefoonnummer 06-13880225, zij zal u graag informeren over onze schoolpakketten en de voordelen voor u. Zij kan u tegelijkertijd een - geheel vrijblijvende - prijsindicatie geven.

  Véél meer dan alléén een online kappersgroothandel!